Категории

За смирување на душата, а што друго ако не преслатки мачиња

Кога денот не оди како што треба, најдобрата терапија иако сѐ уште не е препишана од лекарите, е терапијата со мачиња. 

А, бидејќи сите немаат мачиња за да се смират и опуштат, Ви издвоивме преслатки фотографии коишто ќе Ви донесат радост и топлина во Вашата душа:

Прегледи:
101
Објавено на:
27.01.2023