Чек дис аут
Search

За среќен ден – Позитивни мисли кои ќе ви ја разбудат надежта

Како да го започнете денот весели и расположени

 

~Минатото е минато, фокусирајте се кон иднината.

~Мислењата не ја дефинираат реалноста.

~Секој има различен пат во животот.

~Времето е клучот кон исцелувањет.

~Судењето е исповед на карактерот.

~Доколку размислувате премногу, тоа ќе ве направи парализирани и анксиозни.

~Среќата е нешто кое можете да го најдете во себе и самите сте одговорни за неа.

~Позитивните мисли создаваат позитивни дејствија.

~Насмевката е заразна.

~Споделувајте добрина, бесплатна е.

~Губиш само тогаш кога ќе се откажеш/не се обидеш. Во спротивно секогаш имаш шанса да победиш.

~Колку побрзо продолжиш напред, толку побрзо страдањето ќе помине.
Коментари

[fbcomments]