Категории

Забава за плажа: Посипете сол на морски брег и ќе се случи чудо (ВИДЕО)

Морската флора и фауна е навистина богата. Постојат многу видови за кои никогаш до сега не сме слушнале.

Меѓутоа оние кои живеат на море добро се запознаени  со билките и животинскиот свет.

Како што можете да видите на снимката, еден човек истура сол на морскиот брег.

Момент подоцна од песокот излезе нешто неверојатно.

Станува збор за необичен вид риба.

Прегледи:
219
Ознаки:
· · ·
Објавено на:
20.07.2017