Категории

Забавни активности коишто можат да ги прават паровите

Ништо друго не покажува меѓусебна љубов и сочуство како што покажува поминувањето време заедно. Доколку Ви е здодевно и не знаете што да правите, еве неколку забавни активности коишто се совршени за парови:

1. Играње карти, монопол, шах или нешто слично

2. Готвење

3. Гледање филмови

4. Правење оригами

5. Караоке

6. Играње „Колку добро ме познаваш?“

 

Прегледи:
154
Објавено на:
05.01.2023