Чек дис аут
Search

Забавни причини поради кои е одлично да се биде жена!

Иако и жените имаат свои маани и предности, ние овој пат ќе се обидеме да се задржиме на забавните причини поради кои е одлично да се биде жена.

-Ако сте на брод кој тоне, жените и децата се спасуваат први.
-Ден после луда забава, пријателите не ве прашуваат дали нешто „уловивте“.
-Непознати мажи во кафич ви ги плаќаат пијалоците.
-Смеете без срам да кажете дека сакате опера.
-Слободно можете да признаете дека обожавате балет.
-Не мора да се грижите како некој да го повикате на дејт. Само чекате тој да ве викне вам.
-Ако не сакате спорт, тоа е сосема во ред.
-Ако сте чувствителни, можете да се расплачете пред сите, без никакви последици.
-Поубаво мирисате од мажите.
-Жените живеат подолго од мажите.
-Со помош на шминка можете да прекриере мозолчиња и флеки на лицето.
-Жените можат да возат без оптеретување дека мораат да го соборат својот брзински рекорд.
-Жените први влегуваат во ноќен клуб, и добиваат најдобро место на концерти.
-Жените се сигурни дека нивните деца се нивни и без ДНК тест.
-Ниските жени носат високи потпетици, а ниските мажи комплекси.
-Жените можат да се напијат побрзо и поевтино од мажите.
-Жените не се чувствуваат слабо ако мажот заработува повеќе од нив.
-Кога ќе се скараат со партнерот, жените го добиваат удобниот кревет а мажите каучот.
-Жените не мораат да бојадисуаат ѕидови.
-ПМС-от може да биде изговор за се.
-Не мораат да научат да врзат вратоврска.
-Жените јадат тивко и отмено.
-Жените можат да пијат со сламка во кафич.
Коментари

[fbcomments]