Категории

„Зад Врело“- Погледнете ја недопрената природа на Кањонот Матка

Кањонот Матка е место со божествена природа. Природата тука е во нејзиниот најчист, највеличенствен облик и успева никој да не го остави рамнодушен со својата убавина. 

Ова видео не носи на необична тура, пловење низ кањонот, пловење околу недопрена природа, каде живеат многу ендемски видови, место кое ве изолира од остатокот од светот и мислите дека се наоѓате на некоја друга планета.

 

Прегледи:
354
Категории:
Видео · Секојдневие · Спорт
Објавено на:
21.04.2017