Категории

Започна 42. издание на „Браќа Манаки“: Погледнете дел од атмосферата! (ФОТО)

Започна 42. издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ во Битола. Каролина Гочева го отвори фестивалот со нејзиниот настап. Погледнете дел од атмосферата.

 

 

фото: International Cinematographers’ Film Festival MANAKI BROTHERS