Категории

Запознајте го мачето коешто обожава да се дотерува

Некои мачиња се посебно интересни, особено оние коишто поседуваат некои „таленти“.

Следуваат забавни фотографии. Запознајте го мачето чијашто пасија му е дотерувањето и фотографирањето, а неговиот шармантен поглед веднаш ќе Ви го привлече вниманието:

Прегледи:
135
Објавено на:
27.02.2023