Категории

Запознајте ја Зелда – Слатката мачка која стана ѕвезда поради својот невообичаен поглед

Уште една забавна мачка. Мачка која го освои виртуелниот свет благодарение на изразот на лицето, а нејзината популарност расте од ден во ден.

Имено, Зелда е мачка која сегашниот сопственик ја посвоил од улица во Лондон. Таа стана сензација на Интернет благодарение на нејзиниот секогаш шокиран израз на лицето.

Нејзиниот сопственик Мет Тахиоф тврди дека ја спасил Зелда пред три години кога ја слушнал како мјаука на улица. Сите негови пријатели беа воодушевени од нејзиниот необичен израз на лицето, па тој реши да создаде профили на социјалните мрежи со ликот на Зелда.

Прегледи:
521
Категории:
Животни · Секојдневие
Објавено на:
05.01.2021