Категории

Запознајте се со најновиот изум на Whirlpool за рециклирање храна

Просечна фамилија исфрла 180 килограми храна на годишно ниво. Не само што претсавува синоним за негрижа и нехуманост кон оние што имаат помалку од нас, туку и претсавува речиси 20% од загадувањето со метан. Време е за промена.

Ви го претставуваме најновиот изум на Whirlpool за рециклирање храна. Тој функционира на тој начин што ја претвора неизедената храна во ѓубриво за растенија. На тој начин, ја чувате средината и правите добро за вас и луѓето околу вас.