Категории

Запрепасатувачки слики од замрзнувањето во Северна Америка

Голема снежна бура погоди делови од Северна Америка и божиќниот викенд помина во тотален хаос. Издвојуваме запрепастувачки слики коишто некои од нас не можат ни да ги замислат:

Прегледи:
151
Категории:
Фотографија
Објавено на:
28.12.2022