Заштедете нерви и време: Вовлечете го јорганот во постелнината за 30 секунди (ВИДЕО)

Менувањето постелнина знае да биде навистина здодевно, а особено вовлекувањето на јорганот во постелината. Ова е најдоброто решение по предлог на стручњаци.

Станува збор за метода која се нарекува „калифорниско виткање“, а суштината е всушност во виткањето на јорганот. Во продолжение погледнете го видеото кое ја опишува постапката детално.
Коментари

[fbcomments]