ЗАТОА Е ТОЛКУ УБАВА: Шакира испадна дека е Македонско девојче

Кој би рекол дека кај планетарно познатата пејачка Шакира тече Македонска крв? Ако ја прочитате нејзината биографија, во неа јасно пишува дека нејзиниот татко Вилијам Мебарак е половина Либанец, половина Македонец.

Нејзината мајка е половина Италијанка а половина Колумбијка, а нејзиниот дедо од страната на татко и бил Македонец.

Инаку Шакира е родена и израсната во Колумбија каде и нејзиниот татко и мајка се запознале.

Многу измешани гени, ама мора да признаеме резултатот е неповторлив! :)
Коментари

коментари