Видео: Зема ножици и стар градник, па направи нешто волшебно!

Пред да се ослободите од старите градници погледнете го ова видео за да видите како може да заштедите многу пари…

Земете ножички, игла и конец и исечете ги прерамките од стариот градник, исто како и делот кој оди преку ребрата. Потоа сошијте ги и имате сосема нов градник кој ќе можете да го носите со фустаните и блузичките кои имаат разголен грб. За да подобро ја разберете постапката погледнете го видеото.
Коментари

[fbcomments]