Жешко видео на Марјана Станојковска: Како се снимаше фотосесијата Swimwear

Атрактивната лото водителка, Марјана Станојковска, важи за една од најубавите топ модели на Балканот па можеме да ја видеме во различни фотосесии и емисии.

На видеото во продолжение може да се види како се снимаше фотосесијата Swimwear 2013, која е уште еден доказ дека постојано нашата русокоса убавица е идеален избор за различни брендови.
Коментари

коментари