Категории

Жената секогаш ќе ви помогне да го исполните својот сон

„Пред 50 години имавме мала куќа, стар автомобил, спиевме на кауч и гледавме во мал црно-бел телевизор. Но, секоја вечер одев во кревет со преубава деветнаесетгодишна девојка.

Сега, имам огромна куќа, скап автомобил, голем кревет во луксузна соба со огромен телевизор, но спијам во кревет со 62-годишна жена. Почнувам да се сомневам во својот брак.“

Мојата жена е многу присебна личност. Не се навреди, само ми предложи да најдам девојка од 19 години, а таа ќе се погрижи повторно да живеам во мала куќа, да спијам на стар кауч и да гледам во црно-бел телевизор…

Роберт Де Ниро

Прегледи:
448
Објавено на:
06.09.2021