Жените го носат овој изум за да се заштитат од силување!

Една жена поттикната од своето лошо искуство со физички напад создаде брилијантен изум кој во моментов е најбараниот предмет во Германија …

Додека трчала низ соседството, Сандра Сејлз била нападнат од тројца пијани луѓе кои се обидувале да и ги соблечат панталоните. Со храбра интервенција на еден обичен минувач, Сандра успеала да се спаси од ужасна несреќа, и целото нејзино искуство ја предизвика на генијален изум што прави сите жени од целиот свет да можат да се чувствуваат побезбедно!

Хај-тек панталоните се опремени со три врвни механизми кои служат како заштита за меѓуножјето. Жица што се врзува околу половината и служи како заштита така што никој не може да ги соблече панталоните, а катанецот во средината служи како дополнителна заштита поради која овие панталони се толку безбедни. Панталоните, исто така, имаат вграден аларм кој се вклучува кога некој ќе посегне по панталоните. Плус: Секогаш можете да го вклучите рачно ако ви притреба или сте исплашени.

 
Коментари

[fbcomments]