Категории

Жените ќе го обожаваат овој трик: Со евтини вештачки трепки до вистинска магија! (ВИДЕО)

Сите жени сакаат долги и густи трепки, а оние кои немаат такви можат да го постигнат ефектот со вештачки трепки. Жените откриле како начин и евтините трепки да изгледаат совршено.

Се што ви е потребно е чиста четка од маскара, или онаа за веѓи. Со таа четка, малку посилно, но не пресилно, поминувајте низ трепките од коренот кон врвот и ќе видите каква магија ќе им се случи на трепките.