Жените одлучија: Ова е идеалната големина на машкиот полов орган!

Научниците од Универзитетот во Калифорнија дошле до едно откритие. 

Девојките денес сметаат дека идеална должина на пенисот во просек е 16 центиметри. Ширум светот, жителките на Канада се изјасниле дека идеалната должина изнесува 17,6 цм, а Американките се најскромни со идеална должина од 14 цм.

Повеќето жени, дури 75% откриле дека големината на пенисот е важна при изборот на партнер, а 61% признале дека одбиле мажи со премал пенис.

Инаку, највисок просек во светот има машката популација на Конго – 17 цм, додека најмал просек имаат мажите во Кореја со скромни 9,5 цм.
Коментари

коментари