Жените откриваат кои се најлошите особини на современите мажи

Кои мажшки особини на современите мажи ги иритираат жените

Модерното време донесува многу позитивни нешта, но во трката со современиот начин на живот полека забораваме на вистинските вредности кои некогаш се негувале, особено во машко-женските односи. Тоа се односите на убаво однесување кои мажите ги правеле – „мажи“.
Еве што кажуваат жените за тоа кои се најлошите особини на современите мажи:

-Еден од нивните главни проблеми е лошата комуникација со жените. Се повеќе млади мажи практикуваат повремени средби со девојките, без обврски. И тоа функционира одлично кога се заедно, но потоа со денови не се јавуваат, се до следна прилика.

-Денешните мажи се доста неодлучни и тоа абсолутно во се. Во ветувањата, комуникацијата, размислувањето и постапките.

-Често од нив можете да слушнете дека не се подготвени за врска. Би било во ред тоа да им го кажат на партнерката уште во почетокот, но неретко чекаат да помине одредено време па да се изјаснат дека врските не се за нив.
Коментари

[fbcomments]