Жените родени во овој хороскопски знак често се со статус „сингл“

Секоја врска трае различен временски период. Има некои врски кои што завршуваат уште на почетокот, а има и такви кои траат цел живот. Некои личности имаат само една врска во животот, други неколку, а трети пак неможат да ги избројат. Жените родени во овој хороскопски знак често се со статус „сингл“.

 

Жените родени во овој знак се неодоливо страствени. Тие имаат исклучително високи критериуми, многу ригорозни оценувања, па затоа тешко успеваат да го пронајдат идеалниот партнер. Нивната душа во суштина е немирна, но е скриена под нивниот смирен и крајно воздржан однос.

Жените родени во овој знак постојано трагаат по совршенство, со акцент на љубовната потрага. Кога ќе запознаат маж кој ги разбира, тие се многу верни партнерки. Жените кои тешко го пронаоѓаат својот идеален партнер се родени во знакот Девица.
Коментари

коментари