Жените се најпривлечни во овие години од животот

Темата привлечност и убав изглед никогаш не престанува да биде интересна, па и не зачудувачки што стручњаците се потрудиле да откријат во кои години од животот жените и мажите се најпривлечни!

Истражувањето на Универзитетот во Мичиген покажало дека мажите се најпривлечни за жените во просек од 40. до 50. години од животот.

Од друга страна, најголемата привлечност за жените започнува по 18. година и со текот на годините само се намалува – паѓа, а во просек се најпривлечни на 23 години.
Коментари

[fbcomments]