Категории

Живеј за себе – Никогаш не се задоволувај со помалку од она кое го заслужуваш

Не заборај на себеси во нити еден миг. За десет години од сега да не дојдеш во ситуција да се каеш за нештата кои не си ги направил.

Живеј го животот за себеси. Не заборавај дека овој живот е само твој и ничиј друг, немој да заглавуваш во маѓепсан круг обидувајќи се да ги исполниш туѓите очекувања. Немој да се повредуваш себеси обидувајќи се да станеш личност која ќе им се допадне на сите други, она што е важно е да си се допаднеш самиот на себеси.

Живеј го животот на начин кој те прави исполнето, вибрантно, екплозивно..
Прави нешта за себе кои те исполнуваат. Исполни се себеси со страст која никој и ништо нема да може да ја уништи. Верувај во своите соништа и не дозволувај никој да ти кажува дека имаш премногу нереални очекувања.Прави го она кое го сакаш и искористи ја секоја минута во нештата кои те исполнуваат.

Не заборај на себеси во нити еден миг. За десет години од сега да не дојдеш во ситуција да се каеш за нештата кои не си ги направил.. Никогаш не се задоволувај со помалку од она кое го заслужуваш.