Категории

Живот на работ, сами проценете дали е ова храброст или лудост

Романски авантурист изгледа буквално ја сфати песната на Аеросмит “Livin’ on the edge”.

Флавио Чернеску одлучи сите да ги шокира со својата нова авантура. Многумина се искачиле на високите фабрички оџаци, но тој сакал да ги надмине, а изгледа и успеа во тоа.
Тој на самиот врв повозе уницкле додека истовремено и жонлираше.
[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=sFUcxnvAeMc” width=”500″ height=”300″]
Прегледи:
9