Категории

Животните владеат со градовите додека луѓето се во карантин! (ФОТО)

Како што се зголемува бројот на земји кои одат под карантин, луѓето го поминуваат времето во домот на социјалните мрежи, гледајќи филмови, читајќи книги… За тоа време, животните во многу градови ширум светот започнаа да владеат со улиците создавајќи една необична глетка. Погледнете како изгледа тоа:

Прегледи:
459
Објавено на:
26.03.2020