Животот е премногу краток за да ги правите овие нешта

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ЗА ДА ГИ ПОТИСНУВАТЕ ВАШИТЕ ЧУВСТВА

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ДА ГО ЗАНЕМАРУВАТЕ ОНА ШТО ГО САКАТЕ
Не плашете се да и пријдете на личноста која ја сакате, создадете драгоцено искуство и прекрасна авантура од заедништвото.

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ДА ДОЗВОЛИТЕ ПРОБЛЕМИТЕ ДА ВЕ КОНТРОЛИРААТ
Можете многу повеќе да постигнете ако се издигнете над нив и гледате на животот од поголема перспектива.

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ЗА ПОЛА ЖИВОТ ДА ГО ПОМИНЕТЕ ВО ГЛЕДАЊЕ ТЕЛЕВИЗИЈА
Излезете во природа, поминувајте време со пријателите и заедно создавајте убави и незаборавни мигови.

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ЗА ДА ГУБИТЕ ВРЕМЕ НА ЛУЃЕ КОИ НЕ ВИ ГИ ВОЗВРАЌААТ ЧУВСТВАТА
Посветете се на оние кои ве сакааат, на оние со кои ве врзуваат убави мигови.

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ЗА ПОСТОЈАНО ДА ПРОНАОЃАТЕ ПРИЧИНИ ЗОШТО ДА НЕ ГИ ЖИВЕЕТЕ СВОИТЕ СОНИШТА
Засукајте ги ракавите и дадете се од себе. Не плашете се добро да се испотите за вашите соништа.

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ЗА ДА СЕ СПОРЕДУВАТЕ СО ОСТАНАТИТЕ
Можете да уживате во патот према напред и без да се споредувате каде на тој пат се наоѓаат другите.

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ЗА ДА ГИ СФАЌАТЕ СИТЕ МИСЛИ СЕРИОЗНО
Мислите доаѓаат и заминуваат, дали ги сфаќате сериозно или не. Задржете се на оние позитивните!

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ДА СЕ ЗАНЕСУВАТЕ ВО СЛАВАТА
Сите вчерашни победници и одликувања веќе никој не ги забележува. Иста е и судбината со денешните.

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ЗА ДА ГИ ПОТИСНУВАТЕ ВАШИТЕ ЧУВСТВА
Тие се вашето богатство, ризница на животот која ви преостанува после се.

ЖИВОТОТ Е ПРЕМНОГУ КРАТОК ЗА ДА ГО УНИШТИТЕ ВО ЕДНА ПРИЛИКА
Ако сега имате една шанса, зафатете се за неа и искористете ја. Нема да ви се врати друг пат!
Коментари

[fbcomments]