Категории

Животот нѐ носи на неочекувани дестинации, но секогаш не враќа дома: Пружете му ја правилната заштита на вашиот дом!

Кога зборуваме за среќата и нештата кои нѐ исполнуваат во секојдневието, секако најпрво помислуваме на најблиските – семејството и пријателите, храната која ја приготвуваме во домот и дестинациите кои сме ги посетиле и сакаме да ги видиме во иднина. Сѐ започнува од домот и енергијата која владее во него, просторот кој го делиме со најмилите. Токму затоа, од особено значење е обезбедувањето на сигурно домување.


Домот е нашето прибежиште и омиленото место каде што се случуваат сите најубави спомени. Токму затоа, важно е да се грижиме за него и кога не сме дома. Во летниот период кога голем дел од времето го поминуваме надвор од него, сепак постои можност да бидеме сигурни дека нашиот дом е во безбедни раце. Но, без разлика за кој период од годината станува збор, и дали патувате или пак поголемиот дел од времето го поминувате дома, Сава Осигурување мисли на вас преку целата година.


Осигурувањето на домаќинството на Сава Осигурување е најбезбедниот начин да се заштитите себеси и својот дом од непогоди. Во зависност од опфатените ризици може да изберете еден од трите пакети – основен, стандарден и луксузен. Исто така, можете да ги вклучите и гаражата, сончевите колектори и сателитските антени во осигурувањето. Доколку сте немале штета во претходната година, добивате попуст при обновата. Домаќинското осигурување може да го купите и онлајн на следниот ЛИНК!

Осигурувањето во домаќинството опфаќа пожари, експлозии, удар од гром, вандализам, кршење, излевање на вода и многу други непогоди, а целосната листа може да ја погледнете ТУКА!

Одредете ги своите приоритети, пружете му ја на домот потребната заштите и уживајте во креирањето на спомените со најблиските во него. Со Сава Осигурување никогаш не сте сами!