Категории

Жизел Бундхен ги споделува своите мејкап тајни за совршен природен изглед

Жизел Бундхен, е гостин во првата епизода на шоуто на Шанел, Chanel Beauty Talks. 

Таа зборува со Луциа Пица, новиот Глобален креативен мејкап и колор дизајнер на Шанел, за производите кои ги сака и кои и се дел од дневната рутина. Исто така зборува за тоа како се чуствува најубаво, воедно ги открива и  нејзините мали мејкап трикови кои прават мали корекции на нејзиното лице и со кои го задржува нејзиниот природен изглед, бидејќи така се чуствува најубаво.