Категории

Зимата е одличен период за CrossFit Winter Challenge 2018! Бидете дел од овој предизвик!

Веќе седум години за ред, од 2011 година успешно се одржува најстарото, највозбудливото и најбараното КросФит натпреварување во Македонија. Натпреварувањето, пред сѐ има за цел да овозможи дружење и забава, а воедно ќе имате можност да го проверите вашиот физички капацитет, своите предности и слабости.


Начин на пријавување:

Чекор 1: Се пријавувате со ИМЕТО на тимот. Ве замолуваме да не се пријавувате со Вашите лични имиња!

Чекор 2: Правите онлајн уплата за котизацијата на истата страна за регистрацијата да ви биде комплетна.

По примената уплата ќе добиете емаил како потврда за пријавување.

Правилата за пријавување се едноставни, а сѐ што ви е потребно е мотивација и желба за зглемување на сопствените капацитети, преку динамични вежби со загарантирана забава и одлично дружење.

Не двоумете се и бидете дел од единственото КросФит натпреварување.

Прегледи:
53
Објавено на:
05.12.2018