Категории

Златокоса од вистинскиот живот – ја нема скратено својата коса 15 години!

31- годишната Stefanie Classen е Златокоса од вистинскиот живот.

Оваа Германка не ја пушта својата коса низ прозорецот од кулата, за на неа да се качи ринцот, но дефинитивно ја има косата која е сон на сите девојчиња и возрасни девојки. Нејзината коса е долга 179 cm. Стефани ја започнала својата мисија на 16 години, и нема појдено на фризер 15 години.

Таа не планира да ја крати косата во догледно време. Всушност, има сон да ја порасне 2 метри, бидејќи тогаш ќе допре до подот.

Искрено, изгледа прекрасно и самовилесто, и мислам дека сите жени посакуваме да имаме толку здрава коса.