Категории

Злоставуваното куче прв пат некој го гали (ако сте чувствителни, не гледајте со звук)

Кучето во видеото подолу толку многу било злоставувано што кога една добродушна жена по име Моника Митреану се обиде да ја смири кутрата намачена душа така што ќе го погали. Тоа беше толку исплашено, што нежниот допир му се чинеше како закана.

Ова се случило на 11. ноември во засолниште за животни во Крајова, Романија. Крајова е познат како „европски главен град по суровост кон кучињата“ поради бруталното однесување кон нив во засолништата за животни. За среќа, кутрето повторно научило да им верува на луѓето и неодамна било вдомено во Велика Британија.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=iogpZHkfN2I[/tube]
Прегледи:
478
Објавено на:
02.01.2016