ЗМАЈ ГО ПОКАЖА ЗМАЈОТ: Ги соблекол боксерките и маструбирал во реалното шоу на срамот “Парови”(фото)

Змај од Шипово, кој е новиот станар во  луксузната вила Парови, ги симнал гаќите и пред сите го покажа својот полов орган.

parovi-zmaj-od-sipova-foto-pt-fb-1427621337-630255

Откако влегол во реалното шоу Змај постојано зборува за својата машкост и се фали дека има импресивна должина, а не успеа да одолее и да не го покажа на сите.

Станарите направиле забава пред базенот, а во водата истуриле шампон со цел да го натераат Змај да се избања, со оглед дека откако влегол ниту еднаш не се бањал. Тој сакаше својата гордост да и ја покаже на Јелена Голубовиќ, која многу му се допаѓа, но режисерката вешто го избегнала.

Тој потоа ги соблече боксерките, го покажа својот пенис и маструбираше  пред Маца Дискреција, која  беше во базенот полн со пења.
Коментари

коментари