ЗОО Скопје денеска е вест на денот во светските медиуми! (ФОТО)

„Горди сме што денеска Скопје ЗОО е вест на денот во светските медиуми. Престижниот The Guardian ја одвои фотографијата од гибоните мама Бетка и бебето, како една од најдобрите фотографии на денот. 
Благодарност и до Огнен Теофиловски, кој трпеливо чекаше да го фотографира вистинскиот момент“, стои во објавата на официјалната фејсбук страница на Зоолошка Градина Скопје.

Погледнете ја фотографијата која денеска ги преплави светските медиуми.
Коментари

[fbcomments]