ЗОО Скопје одбележува 93 години постоење со вредни подароци за посетителите

Оваа година, Зоо Скопје го слави својот 93-ти роденден, а по тој повод подготвуваат бројни изненадувања за посетителите.


Од денес, 1. август, со купените влезници ќе добиете купон, на кој ќе треба да ги испишете вашите податоци и со тоа да станете потенцијален добитник на некој од вредните подароци:
Прва награда: ЕЛЕКТРИЧЕН СКУТЕР ОД БРЕГАЛ
Втора награда: ПАТУВАЊЕ ЗА ДВАЈЦА (плус едно дете) СО 5 НОЌЕВАЊА ОД Fibula Air Travel Macedonia
Трета награда: Годишна стипендија од училиштето за ментална аритметика Mentalna aritmetika Malac Genijalac Makedonija
Покрај овие подароци, на 1. септември ќе има и други изненадувања за сите посетители. Среќните добитници ќе бидат извлечени на 1. септември во 12:00, на прославата на 93-тиот роденден на Зоолошка градина Скопје.
Коментари

[fbcomments]