Категории

Зошто да посвоите куче? Емотивно видео од реакцијата на куче кое сфаќа дека е спасено

Љубители сте на кучиња? Сакате да чувате миленик? Ние ќе ви препорачаме, наместо да купите, посвојте!

Ова преслатко видео ќе ве убеди тоа, бидејќи ова куче има неверојатно емотивна реакција кога сфаќа што се случува, односно дека го напушта грозното место и дека е на слобода.

https://www.youtube.com/watch?v=zdcL0QFLDek