Зошто е важно вистинското име на Џон Сноу? (ВИДЕО)

По завршување на седмата сезона на Игра на Троновите, каде се откри една од клучните работи во приказната, се повеќе се зборува за Џон Сноу.

Дознавме кој е всушност тој, но што се крие зад неговото вистинско име?
Коментари

[fbcomments]