Категории

Зошто сакаме да ги гушкаме и стискаме слатките работи? (ВИДЕО)

Слатките работи, како животни и бебиња, ни помагаат да ја канализираме нашата агресивна страна. Симпатичната агресија сугерира дека имаме тенденција да бидеме агресивни кон слатките работи, бидејќи во нас се активира желбата да ги заштитиме. Кои се другите причини зошто сакаме да ги гушкаме и стискаме слатките работи, дознајте во ова интересно видео.

Прегледи:
359
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
18.12.2018