Зошто студентите доминантно патуваат со Рапсоди Травел на апсолвентска екскурзија секоја година?

Многумина велат дека патувањето е најголемото богатство за луѓето исполнето со спомени, доживувања, интересни мигови и секако многу фотографии кои секогаш остануваат во нашите мемоари. Од друга страна доколку ги прашате студентите кој е типот на патување кој со нетрпение го очекуваат тие ќе ви одговорат во еден глас – АПСОЛВЕНТСКАТА ЕКСКУРЗИЈА.

Одговорот е многу логичен бидејќи тоа е патување кога се заокружува студирањето, годините поминати со колегите од факултет и претставува вистинска возбуда за секој студент.
Доколку ги погледнете фотографиите, авантуристичките видеа, но и доколку направите анкета помеѓу студентите – 99% од нашите апсолвенти се одлучуваат својата доверба да ја доделат на Рапсоди травел Македонија – туристичката агенција која веќе 10-ина години постои на македонскиот пазар.
Само минатата година повеќе од 850 македонски апсолвенти патувале на апсолвентска екскурзија со оваа агенција.
Среќа.мк се прошета низ факултетите и анкетирање студенти зошто токму РАПСОДИ е нивниот избор.
Едни велат имаат одлични GOOGLE водичи и на највисоко ниво организација дека сепак патувањето е 20-тина дена низ Европа.
Други велат дека имаат најдобри тематски забави со ексклузивни договори со дискотеки низ Европа бидејќи агенцијата била групација во повеќе држави.
Трети пак велат дека имаат сигурност со агенцијата по искуства од претходни генерации и не ризикуваат со непроверени агенции.

Среќа.мк малку истражуваше и дојде до видеа кои ги доживуваат искуствата на нашите апсолвенти на едно вакво
Коментари

[fbcomments]