Зошто вашата мајка е најдобра мајка на светот? (ВИДЕО)

Преслатки и реални одговори од деца, за кои нивната мајка е најдобрата мајка на светот.

Овие деца се потсетник за се што треба да бидете свесни и благодарни, за навидум малите нешта кои ги правела таа за вас и за и тоа како треба да и се заблагодарите на вашата мајка, со безизмерна љубов и внимание.
Коментари

[fbcomments]