Категории

Зошто вежбаме и која е суштината на вежбањето? Жарко Батиќ го објаснува тоа на интересен начин! (ВИДЕО)

Зимата е период од годината кога особено наоѓаме изговори да го прескокнеме тренингот, или пак да направиме пауза. Кога се двоумиме дали да продолжиме да ја одржуваме својата физичка кондиција, треба да се запрашаме: Зошто вежбаме? Кои се нашите цели и придобивки од вежбањето?

Жарко Батиќ ќе ви објасни кои се бенефитите од вежбањето и што е она што кросфитот му го прави на вашето тело со цел да ве поттикнеме да вежбате, за #подоброздравје

Прегледи:
56
Објавено на:
16.12.2019