Категории

Ѕвездите на Игра на Тронови со своите партнери во вистинскиот живот

Мега популарната Игра на Тронови има огромна актерска екипа, иако има само неколку главни ликови, сите останати се подеднакво впечатливи и важни. 

Со текот на сериите, забораваме да ги гледаме како вистински луѓе и ги гледаме како ликовите од сериите. Кои се тие всушност?

Ова е дел од актерксата екипа на серијата, со своите партнери, надвор од малите екрани.