Категории

20 фотографии кои ќе ви покажат дека животот со деца е секогаш интересен

Животот со деца, покрај големите обврски и внимание кое треба да се пружи на малечкото, гарантира многу интересни моменти додека малечкото го спознава и открива светот. Крајниот резултат е едноставен – многу смешки, како што доживеале и овие родители кои ги уловиле децата во интересни моменти.

Сакаше да ги импресионира женските…

Не може да поднесе кога некој плаче…

Од мала сонува да стане еднорог елен…

Важно да се занимаваат со нешто…

Сигурен е 100% дека ова е најдобар начин да се тренира кучето…

Ја оставив сама со брат и на 15 минути…

Сеуште ја нема усовршено криенката…

Често остануваш без зборови…

Го однесов внук ми во парк, секогаш пријатно ме изненадува со тоа колку брзо се спријателува со непознати…

Не ми шефувај, 8 минути сум постар од тебе!

Инспекцијата на плакарот е завршена, сега може да дремнам.

Моментот кога сфати дека сега тој е средното дете. 

Ја возеше количката низ куќата и пиеше млеко, следен момент го најдов вака…

Рече дека не сакала да изгледа како нејзините пријатели, мислам дека успеа во тоа…

Сенката ја следеше, а јас не сум направил ништо за да ја одбранам. Сега за неа сум лош татко.

Што се случува кога ќе отидеш на автомобилско шоу со син ти…

Вети дека ќе ја врати во водата кога ќе заврши со гушкање.