Категории

Креативни минијатурни скулптури од жица!

Инспирацијата доаѓа од секаде, кога некој е креативен може да направи нешто интересно од ништо.

Уметност може да се создаде од секој материјал, а во продолжение ви доловуваме како жицата е искористена во името на креативноста.

Интересно, инспиративно и креативно: