Категории

5 знаци дека сте прегорени, а не мрзеливи

Многу често се случува, наместо измореност да чувствуваме емоционална прегореност. Еве 5 знаци дека сте прегорени, а не мрзеливи:

  1. Се чувствувате дисконектирани од сé. Не се чувствувате како себе сѝ веќе подолго време.
  2. Претходно сте биле многу мотивирани и сте сакале да постигнете многу. Сега се чувствувате умроно и немотивирание.
  3. Претходно сте ги правеле работите со огромна пасија. Сега дури и мразитеда ги правите тие работи.
  4. Не се грижите за себе сѝ. Ги менувате Вашите навики и не сте добир кон себе во последно време.
  5. Полесно се иритирате. Реагирате побурно од обично. Тоа е голем знак за прегореност.

 

Прегледи:
444
Објавено на:
12.10.2022