Категории

АНА БРЗАНОВА И МИЈА СТЕРЈОВСКА СЕ ДВЕТЕ НАШИ УБАВИЦИ КОИ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВААТ МАКЕДОНИЈА НА МИС ЕВРОПА 2022 –

На 28.02 во Бејрут, Либан кје се одржи изборот за Мис на Европа за 2022 година. Финалистките веќе две недели се во Бејрут, каде се подготвуваат за големото финале. Нашата држава кје ја претставуваат две девојки, Ана Брзанова, 22-годишната гевгеличанка и Мија Стерјовска, 18г од Скопје.

Двете девојки се членки на Модното студио Црнокрак, кое ја поседува лиценцата за Македонија за овој најголем европски избор за убавина.

Да им посакаме добар настап и многу среќа на нашите убавици и се надеваме на среќни вести од Бејрут во понеделник вечер.

Прегледи:
459
Објавено на:
25.02.2022