Категории

(ФОТО) Охрид на филм

 Летната атмосфера во Охрид отсликана преку аналогните фотографии на Бојан Анѓелески.

Погледот од градските кафулиња, прошетките низ Туристичка, па се до крстарењета покрај брегот на Охридското Езеро, овие фотографии ве носат на една безвременска прошетка, уживајќи во убавините и автентичноста на овој град.

Повеќе фотофрафии на @bojanonfilm

Прегледи:
576
Објавено на:
19.08.2020