Категории

Идеи за подароци за Денот на вљубените!

Денот на вљубените полека се приближува, а доколку сѐ уште немате идеја што би можеле да подарите овој Валентајн, еве неколку предлози:

  • Персонализирани подароци: албум со слики, персонализиран накит, персонализирана чашка, персонализиран приврзок, персонализирана сложувалка…
  • Рачно напишано љубовно писмо или песна
  • Букет цвеќиња
  • Аксесоари
  • Козметика