Категории

Како од бајките – Нереално убавото место Котсволдс во Англија

Областа Котсволдс изгледа како некое магично место од бајките.

Ви ја претставуваме една од најубавите области на Англија – Котсволдс.
Областа Котсволдс е позната низ целиот свет по бајковитиот изглед со средновековни градби. Неговата архитектура поминала недопрена низ промените на неколку епохи како што била пред повеќе од 300 години.
Котсволдс со право може да се нарече „типична провинциска Англија“, место каде што се чини дека времето застанало.

Прегледи:
696
Објавено на:
10.12.2020