Категории

Старата неубава кујна ја претворила во нова и модерна – Еве како изгледа новата кујна на Марина

Со малку напор, девојката успеа да ја претвори својата безживотна кујна во свеж весел простор каде ќе ужива во готвењето.
Една девојка по име Марина сподели на социјалните мрежи како успеа да ја претвори старата безживотна кујна во нова, поживописна кујна, како од списание.

Во текот на целата измината година, повеќето луѓе имаа можност да бидат креативни во својот дом, и да го користат времето и да го променат она што можат. Најлесно е да се смени аранжманот на мебел, но уште поисполнувачки е кога ќе направите нешто сосема ново и модерно од стар, дотраен и безживотен мебел со малку инвестиции и многу фантазија.

Токму тоа го стори членот на Фејсбук групата „Домашна декорација“ по име Марина, а нејзиното обновување на кујнските делови воодушеви многумина и заслужи само комплименти. Парчињата ги обои од мрачна кафеава боја во живописна азурно сина боја, и стави нова работна плоча во боја на дрво, а еден детал особено привлече внимание.

Антички керамички рачки во ретро романтичен стил со нежни цвеќиња целосно го збогатија ново-стариот мебел, што не помина незабележано од членовите на оваа група. Како што многумина коментираа, кујната сега изгледа одлично, а некои дури ми се заблагодарија за одличната идеја што можат да ја применат во својот дом и стариот мебел

Погледнете како изгледа кујната на Марина сега.