Таг:, , , , ,

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1391 тестирање, а регистрирани се 193 нови случаи на ковид-19...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 16 оздравени пациенти. – Скопје 7 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 24 оздравени пациенти. – Скопје 12 –...

Состојба на нови случаи со КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 44 оздравени пациенти. – Скопје 5 –...

Состојба на нови случаи заболени со КОВИД -19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 38 оздравени пациенти. Во изминатите 24 часа...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска регистрирани се 48 излекувани пациенти. Од нив 6 пациенти од болничко лекување и 42 кои...

Состојба на нови случаи заразени со КОВИД-19 во Македонија

Денеска се регистрирани 12 оздравени пациенти од Скопје кои се лекуваа во домашни услови, а...

„Ноќ на златната пеперутка“ уште едно ремек-дело на извонредниот Тарик Али #КнигаНаНеделата

Уште едно ремек-дело на извонредниот Тарик Али од утре ќе биде достапен на македонската...